14.12.2022

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü BİLGİN Kayseri'de yapımı devam eden Güneş Enerji Santralinde incelemelerde bulundu.

​Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bilgin ve kendisine eşlik eden Hamit ALBAYRAK, Kayseri sınırları içerisinde bulunan ve Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan, il müftülüğü, 16 ilçe müftülüğü, Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi, 1410 cami ve 455 Kur’an kursunun aydınlatma ihtiyaçlarını karşılayacak olan 1.4 MW gücündeki Güneş Enerji Santrali “GES” projesi uygulama alanında incelemelerde bulundu ve proje hakkında İl Müftüsü Yusuf Akkuş’tan bilgi aldı.
Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bilgin, Ges Projesi’ni gerçekleştirecek olan Seferoğlu Elektrik Yatırım A.Ş. Genel Müdürü ve Hayırsever Ahmet Seferoğlu’nu ziyaret ederek projenin son durumu hakkında Seferoğlu’ndan bilgi aldı ve istişarelerde bulundu.