07.12.2022

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü BİLGİN Bilecik İl Müftülüğü Hizmet Binası ve Bozüyük Yeşilkent Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu İnşaatında incelemelerde bulundu.

​Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü BİLGİN ,  kendisine eşlik eden Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Hamit ALBAYRAK ve Mimar Muhammet KORKMAZ ile birlikte Bilecik Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden ​Yeşilkent Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında İlçe Müftüsü Muammer ÖLMEZ'den brifing alan BİLGİN, ​beraberindeki heyetle birlikte Bilecik İl Müftülüğüne geçtiler.

Bilecik İl Müftüsü Ali ERHUN tarafından karşılanan BİLGİN​, tadilatı devam eden İl Müftülüğü hizmet binası birimlerini gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.