16.04.2018

Bünyamin KAHRAMAN

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü

​

1970 yılında Manisa/Gördes'te doğdu. Doğanpınar Köyü ilkokulunu, Gördes İmam-Hatip Lisesini,  D.E.Ü. İlahiyat MYO ve İlahiyat Fakültesini, Diyanet İşleri Başkanlığı Haseki Eğitim Merkezi Vaizlik-Müftülük İhtisas Kursunu ve A.Ü. Adalet MY Okulunu bitirdi. C.Ü. de Yüksek Lisansını tamamladı.

1989 yılında İmam-Hatip olarak göreve başladı. Murakıplık ve Vaizlik yaptı.

Sivas/Doğanşar, Afyonkarahisar/Evciler, Balıkesir/Savaştepe, İstanbul/Şile ve Arnavutköy Müftülüğü,  İstanbul İl Müftü Yardımcılığı yaptı.

Dini Yayınlar Döner Sermaye İşletme Müdürü, Basılı Yayınlar Daire Başkanı, Strateji Geliştirme Başkanı olarak görev yaptı.

15 Eylül 2023 tarih 32310 Sayılı Resmi Gazete 'de yayınlanan, 14 Eylül 2023 tarih ve 2023/398 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine atandı. 21.09.2023 tarihinde göreve başladı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.​