20.06.2018

''Bir Tuğla da Benim Olsun'' Yardım Kampanyası

​Camiler, İslâm'ın asli hüviyetiyle anlaşılmasında ve toplumun dini, sosyal ve kültürel bakımdan gelişmesinde önemli rolü bulunan müesseselerden biridir. Okunan salâ'lar ile bir milleti yekvücut haline getiren camiler geçmişte olduğu gibi bugün de, gurbet ellerde derdi olanların dayanacak dost bulduğu yerler, coğrafyaları yaklaştıran, kaynaştıran, birleştiren ilim-irfan merkezleridir.

Bugüne kadar ülkemizde ve yurt dışında binlerce cami ve mescidimizin inşası, Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile, başta kadirşinas halkımızın desteği ve görevlilerimizin gayretli çalışmaları neticesinde ibadete açılmış ve açılmaya da devam etmektedir.

Bu anlayış ile yurt içi ve yurt dışında inşa edilen camilere finansal kaynak sağlamak amacıyla, '' Bir Tuğla da Benim Olsun'' temalı bir yardım kampanyası başlatılmış olup, kampanya kapsamında tüm cep telefonu operatörlerinden ''CAMİ'' yazarak 1379'a SMS göndermek suretiyle 10 TL bağışta bulunulabilmektedir.